Profipur

Profipur Árajánlatkérés
Poliurea tartós bevonat
Poliurea tartós bevonat Poliurea tartós bevonat

Poliurea tartós bevonat

Poliurea: a határtalan szigetelőanyag

A poliurea technológia különlegessége változatos összetételében
és tulajdonságaiban rejlik.

A hagyományos szigetelő anyagokkal ellentétben a kétkomponensű poliurea bevonati rendszer nem egy konkrét szigetelőanyag rendszer, összetételét mindig a környezet és az igénybevétel határozza meg. Ezáltal alkalmazási területe szinte határtalan és folyamatosan bővülő, leginkább vízzáró bevonatként, korrózióvédelemre és kopásálló felületekhez alkalmazzák.

Miért ajánljuk a poliurea szigetelő bevonatot?

A poliurea szigetelő bevonat tökéletes hézagtömítő technológia, amely teljesen egybefüggő, tartós vízzáró felületet képez varrat és dilatáció nélkül. Sokrétű felhasználását vízálló, kopásálló, csúszásmentes, rugalmas mégis nagy keménységű tulajdonságainak köszönheti.

A poliurea bevonat rövid idő alatt elkészíthető. Jelentős szerepe van a felhordás előtti felülettisztításnak is, a szigetelés a felület igénye szerinti kötőhíd kialakításával kezdődik. Ezt követően speciális kétkomponenses reaktor hevíti fel a szigetelő anyagot, amely fűtött csöveken át érkezik a szórópisztolyba, majd 240 bar nyomással a felületre. Az anyag a felvitelt követően néhány másodperc alatt megszilárdul, és 24 óra alatt eléri tökéletes és végleges fizikai, kémiai állapotát.

A poliurea bevonat a következő területeken alkalmazható sikeresen:

Kérjen árajánlatot most tartós vízzáró vagy kopásálló bevonat készítésére!

Ajánlatkérés